طرز تهیه ته چین قالبی آلبالو پلو
- آلبالوها رو بدون هسته کنید و روی آنها را شکر بپاشید و بگذارید به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بماند! اگر کمتر هم شد، مهم نیست,، ولی کمتر از ۵ تا ۶ ساعت نشه لطفا!
- بعد مواد را آبکش کنید و آبش رو جدا کنید.
- مرغ رو با پیاز سرخ کنید و با نمک و فلفل و زعفران و کمی آب بگذارید بپزد و بعد مرغ را ریش ریش یا تکهای کنید و توی یک ظرفی کمی ماست و یک تخم مرغ و زعفران رو مخلوط کنید و بگذارید مرغ برای ۳ تا ۴ ساعت داخل این مواد بماند و بعد از مایه ماستی درش بیارید.
- برنج را به طریق معمول آبکش کنید. ماست و ۲ تا تخم مرغ دیگه و زعفران و روغن رو قاطی کنید و برنج رو به این مخلوط اضافه کنید. کف ظرف مورد نظرتون کمی روغن بریزید و کمی برنج کف قابلمه بریزید و روش آلبالویی که آبش گرفته شده، لایه بعدی مرغ و یه لایه دیگه برنج…
- خوب برنج رو فشرده کنید و در آخر هم کمی از شهد آلبالو روی برنج بریزید.
- میتوانید کمی کره رو آب کنید و روی برنج بدهید و بگذارید با شعله کم حدود ۱ ساعت بسته به سایز ته چین، دم بیاد.
نکات ته چین قالبی آلبالو پلو
- برنج ته چین باید کمی دانتر از حد معمول برداشته شود تا خیلی له نشود!
- ته چین را داخل فر هم میتونید بپزید، در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد، حدود ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم!
- در ته چین مجلسی هیچ وقت مرغ را ریش ریش نکنید، ته چین مجلسی باید مرغش تکه تکه باشه. پس در مهمانیهای رسمی این نکته رو فراموش نکنید.
- بعضیها در ته چین از زرده تنها استفاده میکنند، بعضیها ترکیب زرده و تخم مرغ کامل و بعضیها هم فقط از تخم مرغ کامل!
- بعضیها ته چین رو خیلی نازک درست میکنند، شما قرار نیست به مهموناتون ته دیگ بدید، اونا قراره ته چین بخورن!
- اگر دیدید ماست دستور کمه، کمی ماست میتونید اضافه کنید.
منبع: بیتوته
- ۹۹/۰۱/۰۵